Aktuális

DExam téli vizsgaidőszak

2017. január 20 - február 18.

Jelentkezési határidő 2016. december 20.

Tájékoztatjuk a Debrecenben vizsgázó alapfokú (B1) és felsőfokú (C1) vizsgázóinkat, hogy a vizsgaértesítőket 2017. január 18-án e-mailben kiküldtük. Azon vizsgázóinknak, akik a jelentkezési lapon postai értesítést kértek, az értesítőket szintén 2017. január 18-án postáztuk.

Értesítjük középfokú (B2) vizsgázóinkat, hogy a vizsgaértesítőket 2017. január 10-én e-mailben kiküldtük. Azon vizsgázóinknak, akik a jelentkezési lapon postai értesítést kértek, az értesítőket szintén 2017. január 10-én postáztuk.

Új kiadvány

Megjelent a "DExam írásbeli felkészítő könyv Középfok (B2)" c. kiadványunk.

A DExam írásbeli felkészítő könyvben megtalálható a középfokú (B2) vizsga mindkét részének - Írott szöveg értése és nyelvismeret és Íráskészség - minden feladattípusa. A könyv számos korábbi vizsgázói teljesítmény elemzésével és értékelésével, kiegészítő és vizsgafeladatokkal, mintamegoldások és megoldókulcsok közreadásával segíti a vizsgára készülőket.

A DExam írásbeli felkészítő könyv Középfok (B2) megvásárolható a DExam Vizsgaközpont Recepcióján, illetve utánvétellel megrendelhető postai úton történő kiszállításra.

A könyv ára: 3900 Ft.

B2

DExam a Facebookon

Kedves Nyelvtanulók, Vizsgázók! Mostantól kezdve a Facebookon is elérhetők információk, események a DExam vizsgarendszerről és a tanfolyamokról. Érdemes az oldalunkat - www.facebook.com/dexamvizsgarendszer - gyakran fölkeresni, mert hasznos tippeket, tanácsokat, gyakorló feladatokat teszünk majd közzé!