kicsinyítés nagyítás

Aktuális


DExam tavaszi vizsgaidőszak 2014

2014. április 24 - május 23.

Értesítjük Középfokú (B2) vizsgázóinkat, hogy a vizsgértesítőt 2014. április 15-én e-mailben kiküldtük. Azon vizsgázóinknak, akik jelentkezési lapjukon postai értesítést kértek, az értesítőket 2014. április 15-én, illetve 16-postázzuk.

A DExam Vizsgaközpont értesíti a 2014. évi tavaszi vizsgaidőszakban vizsgázókat, hogy a 33/2014. (II. 18.) Korm. rendelet 2§ (1. a) pontjában meghatározott előírás - mely a szóbeli vizsgáról készített hangfelvételre vonatkozik - rájuk még nem érvényes. Ugyanis ők az erre a vizsgaidőszakra való jelentkezésüket a Korm. rendelet kihírdetésekor már megkezdték.
A 33/2014. (II. 18.) Korm. rendelet fent említett pontja először a 2014. évi őszi vizsgaidőszakra jelentkező DExam vizsgázókat fogja érinteni.

DExam téli vizsgaidőszak 2014

2014. január 24 - február 22.

Értesítjük azon vizsgázóinkat, akik vizsgaeredményük felülvizsgálatát kérelmezték és azon vizsgázónkat, akiknek komplex vizsgájukból csak a szóbeli, vagy csak az írásbeli vizsga lett sikeres, hogy a vizsgabizonyítványaik nyomdai problémák miatt a vártnál később érkeznek meg. Kérjük szíves türelmüket! Értesítéssel leszünk, mihelyst a bizonyítványok beérkeznek a DExam Vizsgaközpontba.

Értesítjük vizsgázóinkat, hogy megérkeztek a 2014. téli DExam vizsgaidőszakban sikeresen vizsgázók bizonyítványai. Azon vizsgázóinknak, akik a jelentkezési lapon postai kézbesítést kértek 2014. március 13-án és 14-én kiküldtük a bizonyítványt. Azoknak a vizsgázóinknak, akik Debrecenben vizsgáztak és a személyes átvételt választották, e-mailben értesítést küldtünk, hogy bizonyítványukat a Vizsgaközpont Recepcióján ügyfélszolgálati időben átvehetik. A vizsgahelyeinken vizsgázók az ottani ügyfélszolgálaton kaphatnak felvilágosítást a bizonyítvány személyes átvételéről.

Tájékoztatjuk vizsgázónkat, hogy részletes vizsgaeredményükről az Eredménylapot 2014. március 17-én e-mailben kiküldtük. Azon sikeres vizsgázóink, akik nem adtak meg e-mail címet, kérhetik a Vizsgaközponttól Eredménylapjuk postázását.

Új középfokú (B2) mintafeladatok a honlapunkon

Felhívjuk a nyelvtanulók és a DExam középfokú (B2) vizsgára készülők figyelmét, hogy honlapunkon a Mintafeladatok menüpontbant frissítettük a feladatokat.

DExam a Facebookon

Kedves Nyelvtanulók, Vizsgázók! Mostantól kezdve a Facebookon is elérhetők információk, események a DExam vizsgarendszerről és a tanfolyamokról. Érdemes az oldalunkat - www.facebook.com/dexamvizsgarendszer - gyakran fölkeresni, mert hasznos tippeket, tanácsokat, gyakorló feladatokat teszünk majd közzé!

DExam mintafeladatok Felsőfok (C1)

Tisztelt DExam felsőfokú (C1) vizsgára készülők!
2011 novemberétől kapható a DExam mintafeladatok Felsőfok (C1) c. kiadványunk.
A kiadvány tartalmazza egy szóbeli és egy írásbeli DExam vizsga teljes humán- és reálmodul feladatsorát CD melléklettel, megoldókulccsal és mintamegoldásokkal.
A könyv ára: 2500 Ft.
A DExam mintafeladatok Felsőfok (C1) megvásárolható a DExam Vizsgaközpont Recepcióján, illetve utánvétellel megrendelhető postai úton történő kiszállításra.

DExam mintafeladatok Középfok (B2)

Tisztelt DExam középfokú (B2) vizsgára készülők!
A teljes humán- és reálmodul feladatsort tartalmazó kiadványunk megvásárolható a DExam Vizsgaközpont Recepcióján,
illetve utánvétellel megrendelhető postai úton történő kiszállításra.
A könyv címe: DExam mintafeladatok Középfok (B2)
A könyv ára: 2000 Ft.

Jó tanulást kívánunk!
DExam Vizsgaközpont

 

 

 

  © 2006 Minden jog fenntartva Oldaltérkép Jog-, és adatkezelés Impresszum Webmester
Debreceni Egyetem Idegennyelvi központ