kicsinyítés nagyítás

Aktuális


DExam őszi vizsgaidőszak 2014

2014. október 24 - november 22.

Tájékoztatatjuk tisztelt Vizsgázóinkat, hogy a középfokú (B2) vizsgaértesítőket 2014. oktober 14-én, illetve 15-én e-mailben kiküldtük.
Azon középfokú (B2) vizsgázóinknak, akik a vizsga pontos helyéről és idejéről papír alapú tájékoztatást is kértek, az értesítőket ugyancsak 2014. oktober 14-én, illetve 15-én postáztuk.

Változás

Felhívjuk a vizsgára jelentkezők figyelmét, hogy 2014. július 1-vel módosított DExam Vizsgaszabályzat lépett életbe, mely összhangban áll a 137 / 2008. Korm. rendelet előírásaival.
A vizsgaszabályzattal egy időben nyomtatványaink is megfrissültek. Kérjük, az új nyomtatványok (Jelentkezési lap, Felülvizsgálati kételem, Kérelem vizsgadolgozat megtekintéséhez) használatát. Ehhez szükség lehet a böngészőben az oldal frissítésére, esetleg az böngészési előzmények törlésére.

Megfrissültek a mintafeladatok a honlapunkon

Felhívjuk a nyelvtanulók és a DExam vizsgára készülők figyelmét, hogy 2014. április és július között mindhárom szinten frissítettük honlapunkon a Mintafeladatok menüpontban található feladatokat.

DExam a Facebookon

Kedves Nyelvtanulók, Vizsgázók! Mostantól kezdve a Facebookon is elérhetők információk, események a DExam vizsgarendszerről és a tanfolyamokról. Érdemes az oldalunkat - www.facebook.com/dexamvizsgarendszer - gyakran fölkeresni, mert hasznos tippeket, tanácsokat, gyakorló feladatokat teszünk majd közzé!

DExam mintafeladatok Felsőfok (C1)

Tisztelt DExam felsőfokú (C1) vizsgára készülők!
2011 novemberétől kapható a DExam mintafeladatok Felsőfok (C1) c. kiadványunk.
A kiadvány tartalmazza egy szóbeli és egy írásbeli DExam vizsga teljes humán- és reálmodul feladatsorát CD melléklettel, megoldókulccsal és mintamegoldásokkal.
A könyv ára: 2500 Ft.
A DExam mintafeladatok Felsőfok (C1) megvásárolható a DExam Vizsgaközpont Recepcióján, illetve utánvétellel megrendelhető postai úton történő kiszállításra.

DExam mintafeladatok Középfok (B2)

Tisztelt DExam középfokú (B2) vizsgára készülők!
A teljes humán- és reálmodul feladatsort tartalmazó kiadványunk megvásárolható a DExam Vizsgaközpont Recepcióján,
illetve utánvétellel megrendelhető postai úton történő kiszállításra.
A könyv címe: DExam mintafeladatok Középfok (B2)
A könyv ára: 2000 Ft.

Jó tanulást kívánunk!
DExam Vizsgaközpont

 

 

 

  © 2006 Minden jog fenntartva Oldaltérkép Jog-, és adatkezelés Impresszum Webmester
Debreceni Egyetem Idegennyelvi központ