Aktuális

DExam téli vizsgaidőszak 2016

2016. január 22 - február 20.

Jelentkezési határidő: 2015. december 18.

Tájékoztatjuk a Debrecenben vizsgázókat, hogy a vizsgaértesítőket 2016. január 13-án e-mailben mindenkinek kiküldtük. Azon vizsgázóinknak, akik a vizsga pontos helyéről és idejéről levélban kértek értesítést, a vizsgaértesítőket 2016. január 12-én és 13-án postáztuk.

Új kiadvány

Megjelent a "DExam írásbeli felkészítő könyv Középfok (B2)" c. kiadványunk.

A DExam írásbeli felkészítő könyvben megtalálható a középfokú (B2) vizsga mindkét részének - Írott szöveg értése és nyelvismeret és Íráskészség - minden feladattípusa. A könyv számos korábbi vizsgázói teljesítmény elemzésével és értékelésével, kiegészítő és vizsgafeladatokkal, mintamegoldások és megoldókulcsok közreadásával segíti a vizsgára készülőket.

A DExam írásbeli felkészítő könyv Középfok (B2) megvásárolható a DExam Vizsgaközpont Recepcióján, illetve utánvétellel megrendelhető postai úton történő kiszállításra.

A könyv ára: 3900 Ft.

B2

DExam a Facebookon

Kedves Nyelvtanulók, Vizsgázók! Mostantól kezdve a Facebookon is elérhetők információk, események a DExam vizsgarendszerről és a tanfolyamokról. Érdemes az oldalunkat - www.facebook.com/dexamvizsgarendszer - gyakran fölkeresni, mert hasznos tippeket, tanácsokat, gyakorló feladatokat teszünk majd közzé!