kicsinyítés nagyítás

Aktuális


DExam tavaszi vizsgaidőszak 2015

2015. április 23 - május 22.

Tájékoztatjuk középfokú (B2) vizsgázóinkat, hogy a vizsga pontos helyéről és idejéről szóló értesítést 2015. április 14-és 15-én kiküldtük.

Felvételizők figyelmébe
Felhívjuk a 2015. évi DExam tavaszi vizsgaidőszakban nyelvvizsgára jelentkezők figyelmét, hogy a DExam vizsgaeredmények mindhárom szinten elfogadhatók a 2015. évi általános felvételi eljárásban. A www.felvi.hu honlapon található tájékoztatásnak megfelően a 2015. május 10-ig befejezett nyelvvizsga eredményeket lehet beszámíttatni a többletpontokba.
Javasoljuk tehát az érintett vizsgázóknak, hogy a jelentekzési lapon kérjék az egynapos vizsgalehetőséget, vagy jelezzék a megfelelő vizsgahely ügyfélszolgálatán, hogy a fentiekre tekintettel a beszédkészség vizsgájukra május 9-ig kapjanak beosztást.

Új típusú DExam tanfolyam: Szövegértés (B2)

A Szövegértés tanfolyamot azoknak a középfokú (B2) írásbeli nyelvvizsgára készülő nyelvtanulóknak ajánljuk, akiknek az írásbeli készségek közül a szövegértés okoz gondot, esetleg emiatt volt már sikertelen nyelvvizsgájuk. A Szövegértés tanfolyam célja, hogy fejlessze mind az írott szöveg értését, mind az általános és a modulválasztásnak megfelelő szókincset.
További információ a Tanfolyamok menüpontban.

Megfrissültek a mintafeladatok a honlapunkon

Felhívjuk a nyelvtanulók és a DExam vizsgára készülők figyelmét, hogy 2014. április és július között mindhárom szinten frissítettük honlapunkon a Mintafeladatok menüpontban található feladatokat.

DExam a Facebookon

Kedves Nyelvtanulók, Vizsgázók! Mostantól kezdve a Facebookon is elérhetők információk, események a DExam vizsgarendszerről és a tanfolyamokról. Érdemes az oldalunkat - www.facebook.com/dexamvizsgarendszer - gyakran fölkeresni, mert hasznos tippeket, tanácsokat, gyakorló feladatokat teszünk majd közzé!

DExam mintafeladatok Felsőfok (C1)

Tisztelt DExam felsőfokú (C1) vizsgára készülők!
2011 novemberétől kapható a DExam mintafeladatok Felsőfok (C1) c. kiadványunk.
A kiadvány tartalmazza egy szóbeli és egy írásbeli DExam vizsga teljes humán- és reálmodul feladatsorát CD melléklettel, megoldókulccsal és mintamegoldásokkal.
A könyv ára: 2500 Ft.
A DExam mintafeladatok Felsőfok (C1) megvásárolható a DExam Vizsgaközpont Recepcióján, illetve utánvétellel megrendelhető postai úton történő kiszállításra.

DExam mintafeladatok Középfok (B2)

Tisztelt DExam középfokú (B2) vizsgára készülők!
A teljes humán- és reálmodul feladatsort tartalmazó kiadványunk megvásárolható a DExam Vizsgaközpont Recepcióján,
illetve utánvétellel megrendelhető postai úton történő kiszállításra.
A könyv címe: DExam mintafeladatok Középfok (B2)
A könyv ára: 2000 Ft.

Jó tanulást kívánunk!
DExam Vizsgaközpont

 

 

 

  © 2006 Minden jog fenntartva Oldaltérkép Jog-, és adatkezelés Impresszum Webmester
Debreceni Egyetem Idegennyelvi központ