kicsinyítés nagyítás

Aktuális


DExam őszi vizsgaidőszak 2014

2014. október 24 - november 22.

Tájékoztatjuk középfokú (B2) vizsgázóinkat, hogy a szóbeli és írásbeli vizsgaeredmények 2014. november 21-től lekérdezhetők honlapunkon.

1. Vizsgadolgozat megtekintése
A vizsgadolgozat megtekintése iránti kérelmet online, honlapunk Kérelmek menüpontjában vagy a "Kérelem vizsgadolgozat megtekintéséhez" c. nyomtatványon lehet a Vizsgaközpontba benyújtani a vizsgaeredmény közzétételét követő 15 napon belül, azaz 2014. december 6-ig.
A dolgozatok megtekintésére a Vizsgaközpont az alábbi időpontokat biztosítja:

Szint Dátum Időpont
B2 2014.12.02. 13.00-17.00
2014.12.03.

A Vizsgaközpont a kérvények beérkezése után a jelentkezések sorrendjében osztja be a vizsgázókat, melyről e-mailben értesítést küld.
A dolgozatok megtekintése a Vizsgaközpont épületében (Debrecen, Komlóssy út 56.) történik.

2. Felülvizsgálati kérelmek
A felülvizsgálat iránti kérelmet online, honlapunk Kérelmek menüpontjában vagy a "Felülvizsgálati kérelem" c. nyomtatványon lehet a Vizsgaközpontba benyújtani a vizsgaeredmény közzétételét követő 15 napon belül, azaz 2014. december 6-ig.
A felülvizsgálati kérelmek elbírálása a kérelem beérkezését követő naptól számított 15 napon belül történik, melynek eredményéről e-mailben és postai úton is értesítjük a kérelmezőket.

A vizsgázó kétfajta felülvizsgálati kérelmet nyújthat be.

  • Felülvizsgálati kérelemmel lehet élni a jogszabálysértésre vagy az eredményszámításban mutatkozó számolási hibára történő hivatkozással. Ebben az esetben a felülvizsgálat ingyenes.
  • A vizsgázó kérheti vizsgateljesítményének 3. vizsgáztató által történő újraértékelését, ami díjköteles.
  • A díjtételek részletezése megtalálható a DExam Vizsgaszabályzat 11. pontjában és a Vizsgainformációk / Eljárási díjak menüpontban.
    Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a felülvizsgálati eljárás a díjbefizetés igazolásának Vizsgaközpontunkba való beérkezése után kezdődik. A felülvizsgálati eljárást meggyorsítja, ha a díjfizetés igazolására a Kérelmek benyújtása / Díjbefizetés igazolásának feltöltése menüpontot használják.

Új típusú DExam tanfolyam: Szövegértés (B2)

A Szövegértés tanfolyamot azoknak a középfokú (B2) írásbeli nyelvvizsgára készülő nyelvtanulóknak ajánljuk, akiknek az írásbeli készségek közül a szövegértés okoz gondot, esetleg emiatt volt már sikertelen nyelvvizsgájuk. A Szövegértés tanfolyam célja, hogy fejlessze mind az írott szöveg értését, mind az általános és a modulválasztásnak megfelelő szókincset.
További információ a Tanfolyamok menüpontban.

Változás

Felhívjuk a vizsgára jelentkezők figyelmét, hogy 2014. július 1-vel módosított DExam Vizsgaszabályzat lépett életbe, mely összhangban áll a 137 / 2008. Korm. rendelet előírásaival.
A vizsgaszabályzattal egy időben nyomtatványaink is megfrissültek. Kérjük, az új nyomtatványok (Jelentkezési lap, Felülvizsgálati kételem, Kérelem vizsgadolgozat megtekintéséhez) használatát. Ehhez szükség lehet a böngészőben az oldal frissítésére, esetleg az böngészési előzmények törlésére.

Megfrissültek a mintafeladatok a honlapunkon

Felhívjuk a nyelvtanulók és a DExam vizsgára készülők figyelmét, hogy 2014. április és július között mindhárom szinten frissítettük honlapunkon a Mintafeladatok menüpontban található feladatokat.

DExam a Facebookon

Kedves Nyelvtanulók, Vizsgázók! Mostantól kezdve a Facebookon is elérhetők információk, események a DExam vizsgarendszerről és a tanfolyamokról. Érdemes az oldalunkat - www.facebook.com/dexamvizsgarendszer - gyakran fölkeresni, mert hasznos tippeket, tanácsokat, gyakorló feladatokat teszünk majd közzé!

DExam mintafeladatok Felsőfok (C1)

Tisztelt DExam felsőfokú (C1) vizsgára készülők!
2011 novemberétől kapható a DExam mintafeladatok Felsőfok (C1) c. kiadványunk.
A kiadvány tartalmazza egy szóbeli és egy írásbeli DExam vizsga teljes humán- és reálmodul feladatsorát CD melléklettel, megoldókulccsal és mintamegoldásokkal.
A könyv ára: 2500 Ft.
A DExam mintafeladatok Felsőfok (C1) megvásárolható a DExam Vizsgaközpont Recepcióján, illetve utánvétellel megrendelhető postai úton történő kiszállításra.

DExam mintafeladatok Középfok (B2)

Tisztelt DExam középfokú (B2) vizsgára készülők!
A teljes humán- és reálmodul feladatsort tartalmazó kiadványunk megvásárolható a DExam Vizsgaközpont Recepcióján,
illetve utánvétellel megrendelhető postai úton történő kiszállításra.
A könyv címe: DExam mintafeladatok Középfok (B2)
A könyv ára: 2000 Ft.

Jó tanulást kívánunk!
DExam Vizsgaközpont

 

 

 

  © 2006 Minden jog fenntartva Oldaltérkép Jog-, és adatkezelés Impresszum Webmester
Debreceni Egyetem Idegennyelvi központ