Személyes jelentkezés

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelet értelmében 2021. március 8-ától előreláthatóan 2021. április 7-éig személyes találkozást igénylő vizsgákat nem lehet szervezni.

Amennyiben a körülmények lehetővé teszik, a tavaszi vizsgákat a meghírdetett időpontban tartjuk meg. Ha a járványhelyzet kedvezőtlenül alakul, a vizsgaidőszakot akkor sem töröljük, hanem halasztjuk, és a lehetséges leghamarabbi időpontban megtartjuk.

Akinek az esetlegesen halasztott időpont nem felel meg, annak a teljes befizetett vizsgadíjat kérésre visszatérítjük.


Vizsgára jelentkezni a megfelelő nyomtatvány kitöltésével és a vizsgadíj befizetésével lehet. A vizsgadíj befizetési határideje megegyezik a jelentkezési határidővel.

A jelentkezési lap nyomtatható formátumban letölthető vagy személyesen beszerezhető a DExam vizsgahelyek ügyfélszolgálatán.

A kitöltött jelentkezési lapokat a kiválasztott vizsgahelyre kérjük személyesen vagy postán eljuttatni. A Vizsgaközpont csak hiánytalanul és olvashatóan kitöltött jelentkezési lapokat fogad el, melyekhez csatolni kell a befizetés igazolását. Ellenkező esetben a jelentkezést nem tekintjük érvényesnek.

A letölthető jelentkezési lapokon a tájékozódás megkönnyítése érdekében szerepelnek a vizsgahelyek elérhetőségei.